середу, 14 січня 2015 р.

Прогноз погоди на Мадагаскарі по місяцях на Січень, Лютий і Березень

Погода на Мадагаскарі в січні представлена в температурній таблиці і у відгуках туристів. Держава Мадагаскар - острівна держава, яка розташована на однойменному острові в західній частині Індійського океану. Частина населених пунктів і території Мадагаскар в цілому знаходяться і на прилеглих до Африки островах. Клімат Мадагаскару прекрасно підходить для літнього відпочинку, який можна повести і в зимові місяці. Температура повітря на Мадагаскарі не опускається нижче +20°З ні влітку, ні зимою. Економіка держави розвивається більшою мірою завдяки туризму. Щорічно Мадагаскар відвідують сотні тисяч туристів.

острів Мадагаскар

Клімат Мадагаскару обумовлений впливом на нього Південно-індійського антициклону і південно-східного пасату. Острів Мадагаскар ділиться на три кліматичні пояси, які характерно відрізняються один від одного - це: в центральній частині помірно морський клімат, на східному узбережжі панує тропічний мусонний клімат, і посушливий пустинний клімат в південній частині.


Західне узбережжя значно відрізняється від східного узбережжя, оскільки на західному узбережжі опадів випадає значно менше, ніж на східному. Що стосується опадів, то Мадагаскар "найсухіший" острів, оскільки в західній частині випадає в рік близько 350 мм опадів, в південній частині випадає всього 32 мм опадів, а в центральній частині близько 140-150 мм опадів. Туристи, відвідуючі Мадагаскар негайно оцінять кухню - наскільки б не був острів екзотичним, але кухня Мадагаскару дуже нагадує кухню Японії і Індії, оскільки головним інгредієнтом усіх блюд є мал. Рис і гарнір з різних соусів із спеціями. А на десерти вплинула кухня Франції, оскільки дуже велика різноманітність солодощів з використанням шоколаду, йогурту, кави і чаю. Погода на Мадагаскарі в лютому: Антананаріву 26°C, Махаджанга 31°C.

Немає коментарів:

Дописати коментар