понеділок, 23 лютого 2015 р.

Сафарі на снігоходах - відмінний варіант активного відпочинку в зимовий час

Снігоходи вже давно стали одним з основних компонентів для проведення якісного відпочинку в зимовий період часу. Безліч заміських готелів і гірськолижних баз стали пропонувати своїм відвідувачам покататися на снігоходах по зимовому лісу.

сафарі на снігоходах


Популярність цього виду техніки привела до появи нового типу туризму - снігового сафарі. Воно є захоплюючою подорожжю на сучасних снігоходах. Зазвичай подібні поїздки починають проводити на початку грудня, а останні сафарі здійснюють у кінці березня. Втім, деякі подорожі припускають рух по замерзлих річках і озерах. В цьому випадку періоди їх дії безпосередньо залежать від погодних умов і товщини льодового покриття.

Відмітимо, що снігове сафарі може бути здійснене як на орендованому, так і на власному снігоході. До речі, якщо ви хочете придбати якісний і надійний транспортний засіб, то ми рекомендуємо придбати машину Polaris. Купити снігоходи Polaris в Іркутську можна в компанії Спутник туриста Polaris. Офіційних дилерів цього виробника можна знайти і у багатьох інших російських містах.

Що стосується снігових сафарі, то їх тривалість може варіюватися від пари годин до одной-двух тижнів. Вони також відрізняються рівнем складності маршрутів. Якщо ви уперше сідаєте на снігохід, то ми рекомендуємо вам вибрати легкий маршрут. Потім можна буде поступово переходити від простих ділянок до важчих. Серйозні експедиції частенько припускають розчищення лісових доріг, рух вночі, пошук об'їзних шляхів і так далі.

Немає коментарів:

Дописати коментар