понеділок, 23 лютого 2015 р.

У "Трансаеро" пообіцяли не збільшувати вартість авіаквитків цього року

Керівники авіаційної компанії "Трансаеро" пообіцяли, що не стануть збільшувати вартість квитків на внутрішні рейси цього року. Навіть більше того, на маршрутах, де вона є монополістом, тарифи будуть зменшені на п'ять-сім відсотків. Цю інформацію вдалося отримати з прес-служби перевізника.

авіаційна компанія Трансаеро


До речі, якщо ви плануєте полетіти в Москву найближчим часом і скористатися послугами "Трансаеро", то ми радимо вам також відкласти невелику суму грошей, щоб заздалегідь замовити трансфер з московського аеропорту. Здійснити замовлення можна в компанії "Таксі Тур".

Що стосується "Трансаеро", то в повідомленні прес-служби говорилося наступне: "Ми вирішили підтримати заморожування цін, а тому цього року не станемо збільшувати вартість квитків на літаки, здійснювані перельоти по території Росії".

Якщо ж говорити про плани авіакомпанії, то в найближчому майбутньому вона надаватиме найбільше значення рейсам на основні курорти країни та  туристичні бази, розташовані в її південній частині, - будуть значно підвищені провізні місткості "Трансаеро". Вона також збирається збільшити число рейсів на Далекий Схід з Санкт-Петербургу і столиці.

Керівники компанії також повідомляють, що вони готові продовжити роботи з головними туристичними операторами Росії в плані організації відпочинку на південних курортах країни - в Анапі, Сочі і так далі. Варто відмітити, що минулого року Дмитро Медведєв видав державні гарантії по кредиту цієї компанії на суму дев'ять мільярдів рублів. Тому немає нічого дивного в тому, що "Трансаеро" вирішила не змінювати ціни на внутрішні рейси.

Немає коментарів:

Дописати коментар