вівторок, 14 липня 2015 р.

Музей Акрополя відмічає своє шестиріччя

Відкриттям виставки "Самофракія. Таємниці великих богів" 20 червня 2015 року музей Акрополя святкує свій шостий день народження.
музей Акрополя

На виставці, відкриття якої відбудеться в 21.00, будуть представлений 262 древні експонати з Археологічного музею Самофракії, багато хто з яких уперше покинув межі острова: артефакти з розкопок Святилища великих богів, Некрополя і минойского поселення в Мікро Вуни.
Цього ж дня, 20 червня, в 21.00, Філармонічний духовий оркестр і Хор муніципалітету Афін дадуть у дворі Музею концерт під назвою "Аромат Старих Афін" з мелодіями міжвійськового періоду з фільмів і грецької оперети, що повинно дуже сподобатися українським туристам.

Важливо відмітити, що в день народження музею Акрополя, 20 червня, виставкові майданчики і ресторан музею працюватимуть з 8 ранку до півночі, а ціна квитка буде понижена (3 євро) для усіх. Крім того, в неділю, 21 червня 2015 року, о 10 годині ранку, відбудеться наукова конференція, присвячена результатам недавніх археологічних розкопок в Самофракии.

Немає коментарів:

Дописати коментар