субота, 1 лютого 2014 р.

Найдорожчий у світі круїз стартує наступного року.


Новий кругосвітній круїз від компанії Silversea є найдорожчим у світі. За 346,5 тисяч доларів США можна отримати 115-денну подорож із заходом в 50 портів тридцяти країн світу. Стартує круїз в Лос-Анджелесі (Каліфорнія), а фінальна точка маршруту - Форт-Лодердейл (Флоріда).

Круїзний лайнер Silver Whisper вражає уяву. У лобі, де підлога вистилає мармуровими плитами і коштують м'які шкіряні дивани, пасажири познайомляться зі своїми персональними портьє. У каютах є дві спальні, дві ванні кімнати, дві власні веранди і бар з великим вибором напоїв.

У вартість також входять відвідування трьох концертів на борту, вітальна гала-вечеря, вечеря в пустелі (Намібія), розміщення в розкішних готелях Ізраїлю в портах стоянок, різноманітні подарунки, трансфери, послуги пральні, доступ в інтернет по Wi - Fi і багато що інше.

Серед місць, які можна буде відвідати в ході кругосветки, - Таїті, Австралія, Гонконг, Бали, В'єтнам, Таїланд, Малайзія, Мальдіви, Занзибар, Мадагаскар, ЮАР і численні острови Карибського моря.

Немає коментарів:

Дописати коментар