пʼятниця, 29 серпня 2014 р.

Де відпочити у Болгарії недорого?

Відпочити з мінімальним бюджетом можна на курортах Приморського, Обзору і Поморіє.

Приморський - відносно новий курорт, що ще не набрав велику популярність. Тут живописна природа і чистісіньке повітря, а сонячних днів в році більше, ніж на багатьох інших курортах. Оскільки тут доки не дуже багато туристів, ціни досить низькі.


Обзор - невелике і затишне курортне селище. Серед відпочивальників та туристів тут багато болгар і іноземців. Тут безліч ресторанчиків національної кухні, ціни в яких в 2-3 рази нижче, ніж на популярних курортах.

Поморіє. У місті безліч невеликих затишних готелів, сімейних пансіонів і лікарень, де можна недорого відпочити і поправити здоров'я.

Як вибрати курорт Болгарії по сезону?

Пляжний сезон у Болгарії триває з червня до кінця вересня. Проте в першій половині червня і в другій половині вересня море може бути холодним. Тому на початку і кінці туристичного сезону краще вибирати найпівденніші курорти - там море швидше нагрівається і довше остигає. На початку червня хорошим вибором буде Несебр, де море досить мілке і швидко прогрівається. У вересні можна їхати в Дюни, Сонячний берег, Приморський. У липні і серпні море уздовж усього узбережжя вже прогріте, і можна вибирати будь-який курорт.

Немає коментарів:

Дописати коментар