вівторок, 14 липня 2015 р.

70 німецьких журналістів і блогерів відвідали Грецію

70 німецьких журналістів і блогерів туристичних ЗМІ відвідали днями Грецію у рамках заходу TUI Німеччини. На прес-конференції, організованій видатним німецьким туроператором в р. Ханья, були представлені зимова програма на 2015/2016 г.г. і інформація про останні туристичні тенденції і події. Прес-конференція включала програми екскурсій і турів, що дозволяють німецьким журналістам познайомитися з пам'ятками Кріта.
німецькі блогери

"Незважаючи на економічну кризу, ми вибрали Грецію як країну-організатора нашого заходу. Туризм є найважливішою галуззю грецької економіки"., сказав у своєму виступі керуючий директор Tui Німеччині Oliver Dorschuck.
Він також відмітив, що Греція традиційно була і залишається одним з найпопулярніших туристичних напрямів серед німецьких клієнтів TUI, займаючи третє місце за популярністю. У поточному літньому сезоні був відмічений ще вищий попит на відпочинок в Греції. Цього року найбільший туроператор в Німеччині значно розширив програму в Греції.

"Греція в центрі нашого інтересу, і ми прагнутимемо до подальшого зміцнення лідируючих позицій на грецькому ринку", відмітив пан Dorschuck.

Немає коментарів:

Дописати коментар