вівторок, 14 липня 2015 р.

Туризм не має бути предметом політичної експлуатації

Туризм не має бути темою для політичної експлуатації, якщо ми хочемо захистити "важку промисловість" нашої країни, підкреслила, виступаючи по телебаченню, глава міністерства туризму Греції Олена Кундура.

"Я тут для того, щоб дотримувати інтерес моєї країни. Я працюю з усіма зацікавленими сторонами, щоб захистити і забезпечити стабільність нашого туризму", підкреслила пані Кундура.

Міністр повідомила, що вона отримує офіційну інформацію від міжнародних туроператорів, Асоціації грецьких туристичних підприємств (ΣΕΤΕ), Грецькій асоціації отельеров, згідно якої досі немає яких-небудь достовірних офіційних даних про втрати, а ті скорочення, які є в ці дні, будуть відновлені після того, як "ми повернемося до звичайного ритму".

"Ми працюємо в міністерстві 24 години в добу, щоб забезпечити рішення для будь-якої надзвичайної ситуації в ці дні.

З понеділка нам вдалося:


  • Повністю захищені і виконуються усі види банківських операцій для усіх іноземних туристів в країні.
  • Постійно підтримується зв'язок і вирішуються питання з туроператорами, регіонами і усіма зацікавленими сторонами туристичної сфери.


Погоджені дії з тим, щоб грошові перекази за межу для забезпечення туристичних підприємств (готелі, ресторани і так далі), виконувалися в пріоритетному порядку, щоб не було нестач".

На закінчення Олена Кундура призвала засоби масової інформації підтримати ці зусилля, щоб не травмувати образ грецького туризму і, передусім, не відтворювати помилкові новини.

Немає коментарів:

Дописати коментар