вівторок, 14 липня 2015 р.

Британські туристи не збираються анулювати броню в Грецію

Як інформує Британська асоціація туристичних агентств (АВТА), британські туристи, що забронювали за допомогою туроператорів тур в Грецію, не планують міняти його на який-небудь альтернативний напрям.
бронь до Греції

АВТА відмічає, що немає ніяких ознак, що туристи зіткнуться з перешкодами під час їх перебування в Греції, і, на думку британських агентів і туристів, ситуація в країні класифікується як "business as usual".
Нині, інформує АВТА, немає ніяких обмежень на зняття готівки у банкоматах для туристів, уточнюючи в той же час, що є відомості про деякий брак грошових коштів.

Також Британська асоціація туристичних підприємств рекомендує мандрівникам, що спрямовуються в Грецію, мати при собі достатню кількість готівки в євро, яке зможе задовольнити усі їх потреби. Будь-які банківські карти приймаються магазинами і ресторанами країни.

Між тим, система пошуку і порівняння цін на готелі Trivago інформує, що запити по Греції в червні 2015 року збільшилися в середньому на 15% по порівнянню як з попереднім місяцем, так і з червнем 2014 року. Як повідомив представник Trivago британському виданню Telegraph, запити по Кріту, приміром, збільшуються від місяця до місяця, і, згідно з наявними даними, в цілому в 2015 році очікується подальше збільшення турпотока, що входить.

Немає коментарів:

Дописати коментар