вівторок, 14 липня 2015 р.

Туристичне селище в Єгипті

Південна частина Хургади - від району Магавиш на південь убік Сахль Хашиша. Від готелю Софітель до Готелю Оберой включно. Район розташований уздовж берегової лінії моря, з множиною пляжів, красивих бухт. Деякі туристичні комплекси будують і продають на своїй території вілли, шале, апартаменти і номери в готельних будівлях.

вблизи Хургады
Усе більш привабливим для іноземців є ринок нерухомості в Єгипті. Пільгові умови: за ціною, проживанням і процедурою купівлі, в порівнянні з такими  країнами, як Туреччина (основний конкурент єгипетського ринку нерухомості для іноземців), Болгарія, Кіпр, Греція і Чорногорія, все більш і більш притягають сюди іноземців. Разом зі збільшеною популярністю  нерухомості в туристичних центрах єгипетського узбережжя Червоного моря є і стримуючий чинник: відсутність (чи недолік) повної інформації про можливість відкриття бізнесу іноземцями в Єгипті. Багато з потенційних покупців вілл і квартир в Хургаді, в Эль Гуне або в Сафаге звикли поєднувати хороший відпочинок, ведення власного бізнесу або високооплачувану роботу.
Однією з важливих умов для відкриття  власного бізнесу є за єгипетським законодавством віковий ценз - фізична особа, що відкриває компанію, повинна досягти віку повноліття - 21 року.

Людина, що відкриває компанію має бути дієздатним, без психічних відхилень, не судимим. Місцеві органи забезпечення безпеки проведуть обов'язкову перевірку вашої благонадійності (виходячи з відомостей про Вашу поведінку на території Єгипту, які, будьте упевнені, є).
Особи, що відкривають власний бізнес, за єгипетськими законами не повинні працювати в яких-небудь державних органах.

Іноземна компанія може відкрити на території Єгипту свою філію або представництво. В цьому випадку діяльність іноземної компанії  обмежена: вона може вивчати кон'юнктуру ринку, проводити підготовчі операції для реалізації турів по Чорному морю. Проте самостійно займатися посередницькою або комерційною діяльністю  їм заборонено. У разі, якщо іноземній компанії вимагається організувати сервісну, торгову мережу, просуває на території Єгипту свої товари або послуги, то їй необхідно укласти договір комерційним агентом (дилер, дистриб'ютор) і зареєструвати своє представництво відповідно до Закону "Про комерційні агентства").

Немає коментарів:

Дописати коментар